Happier Ontwikkelen en Wonen realiseert projecten om happy van te worden. Wij geloven dat Het Monument in Haarlem zo'n project is. Wij houden de projecten graag van A tot Z in eigen beheer. Je huurt dus iets bij de maker en hebt van inschrijving tot opzegging rechtstreeks contact met ons. We werken aan diverse projecten in Haarlem & omgeving, om de leukste huurwoningen en appartementen te realiseren in verschillende prijsklassen.

 

Is Het Monument precies wat je zoekt? Perfect, schrijf je dan nu vrijblijvend in op de contactpagina. Ben je eigenlijk op zoek naar iets op een andere locatie of voor een ander budget? Geen probleem, we hebben voor ieder wat wils! Schrijf je vrijblijvend in voor de nieuwsbrief, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van nieuwe huurmogelijkheden.

"The purpose of our lives is

   to be happy."

                                      -

Dalai Lama

meer over

h a p p i e r

Happier ontwikkelt vastgoed en verhuurt woningen die bijdragen aan de kwaliteit van leven.

 

Happy zijn is de positieve optelsom van alles wat je doet en meemaakt. Een fijne leefomgeving is één van de belangrijkste ingrediënten van happy zijn.

Projecten en woningen van Happier vallen op door de bijzondere uitstraling, de unieke locatie en het hoge niveau van afwerking. Comfortabele woningen waar je ontspannen kunt leven, luxe uitgevoerd en voorzien van alle moderne gemakken.

 

In samenspraak met buren, bewoners en de overheid zoekt en luistert Happier continue naar ontwikkelingen, mogelijkheden en oplossingen waar iedereen een goed gevoel bij heeft. Dat zit in onze naam en in ons DNA.

Benieuwd naar onze andere projecten? Neem een kijkje op onze website en ontdek waar we mee bezig zijn.

Blijf op de hoogte
& schrijf je in voor de nieuwsbrief

contact

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

volg ons op de socials