Huren? Schrijf je in!

Ben je geïnteresseerd in het huren in Het Monument in Haarlem of op zoek naar een soortgelijke woning in een andere prijsklasse? Zoals in een voormalig kerkgebouw in Velsen? Vul onderstaand formulier in, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Wij gebruiken deze informatie om contact met je op te nemen en je op te hoogte te houden middels een maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hiervoor ten alle tijde uitschrijven.

Stap 1: schrijf je in.

Stap 2: snuffel wat rond.

Even langsrijden in het weekend en ervaren hoe de buurt aanvoelt, kijken hoe prachtig het pand is en wat de vorderingen in de renovatie zijn? Het Monument is gelegen aan de Spaarnwouderstraat 41 in Haarlem. Kijken mag, maar het is helaas niet toegestaan om het gebouw te betreden zonder afspraak. Laat je gegevens hierboven achter voor het aanvragen van een bezichtiging.

Stap 3: hou je telefoon in de gaten.

Wij handelen de aanmeldingen op basis van inschrijvingsdatum af. Afhankelijk van de wachtenden voor je, kan het dus mogelijk even duren voordat je wat van ons hoort. Hou gewoon je telefoon en mail in de gaten, we nemen vanzelf contact met je op voor het maken van een afspraak. Tot snel!