1/5

In het kort

Aantal M2

93,5

Verdieping

BG + eerste verdieping

Aantal kamers

4

Buitenruimte

Gedeelde tuin

Huurprijs

€1.450,- p.m. excl. GWL

Beschikbaar

Verhuurd

Dijckmansstraat 2L

Dit appartement is gelegen op een hoek van het gebouw. De entree naar het appartement loopt via een centrale entreehal van het gebouw, op de begane grond. De woning is verdeeld over twee niveaus; op de begane grond is de hal, het woon- en eetgedeelte met keuken, een extra kamer en de badkamer te vinden en middels een trap is de slaapkamer op de eerste verdieping te bereiken. Het appartement voelt ruimtelijk aan door de entree met separate hal en vervolgens de open leefruimte met woonkamer, eetgedeelte en keuken. De wanden zijn fris wit en in de keuken is er tevens gekozen voor wit, met modern mat wit kastwerk en een wit  werkblad. De keuken is daardoor geen aanwezige factor in de open leefruimte, maar oogt schoon & fris in het zicht. De houten vloer geeft de woning een sfeervol en warm karakter.

Op de begane grond bevinden zich aan de rechterzijde tevens een badkamer en een extra ruimte. Deze ruimte kan gebruikt worden als extra slaapkamer of bijvoorbeeld  als kantoorruimte of hobbykamer. De badkamer heeft een douche en toilet en is afgewerkt met een moderne gebroken witte tegel en wit meubilair. De trap komt rechtstreeks in de ruime slaapkamer uit. De slaapkamer grenst met slechts 1 muur aan een appartement van andere bewoners en heeft aan de zijkant een weids uitzicht. Geniet van de rust die dit slaapvertrek biedt en wordt 's ochtends uitgerust wakker.

Bewoners van dit appartement kunnen gebruik maken van de privé parkeerplaatsen die De Kerk in Velsen aanbiedt.

De 3D impressies geven een sfeerbeeld van de toekomstige appartementen, de uiteindelijke indeling en keuze in materiaal & afwerking kan afwijken.

Gallery

Blijf op de hoogte
& schrijf je in voor de nieuwsbrief

contact

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

volg ons op de socials