1/5

In het kort

Aantal M2

53,7

Verdieping

Begane grond

Aantal kamers

3

Buitenruimte

Eigen tuin 

Huurprijs

€1.275,- p.m. excl. GWL

Beschikbaar

reeds verhuurd

Dijckmansstraat 2N

Dit appartement vormt een van de vleugels van het voormalige kerkgebouw. De entree bevindt zich op de begane grond en is via het binnenhofje te bereiken. Bij binnenkomst stap je in een gang, waar de leefruimtes aan de linkerzijde gelegen zijn. De eerste deur aan de linkerkant geeft toegang aan een lichte en moderne keuken. Er gekozen voor wit, met modern mat wit kastwerk en een wit werkblad. In deze ruimte vind je ingebouwd kastwerk voor extra opbergruimte en genoeg vloer oppervlakte voor het creëren van een eethoek. Via een ruime boog loop je vanuit de keuken rechtstreeks naar de woonkamer.  Dankzij de grote raampartij vult de ruimte zich met natuurlijk licht, iets wat optimaal verspreid wordt door de witte muren. De houten vloer die door het hele appartement gelegd is, geeft de woning een sfeervol en warm karakter.

 

De slaapkamer en badkamer zijn beide te vinden aan de rechterzijde van de gang. De slaapkamer heeft een ingebouwde kast en kijkt via ramen uit op een strook groene begroeiing. Geniet van de rust die dit slaapvertrek aan de zijkant van het gebouw biedt en wordt 's ochtends uitgerust wakker. De slaapkamerdeur komt direct op de gang uit, voor het gemak gelegen naast de badkamerdeur. De badkamer heeft een douche en toilet en is afgewerkt met een moderne gebroken witte tegel en wit meubilair.

Bewoners van dit appartement kunnen gebruik maken van de privé parkeerplaatsen die De Kerk in Velsen aanbiedt.

De 3D impressies geven een sfeerbeeld van de toekomstige appartementen, de uiteindelijke indeling en keuze in materiaal & afwerking kan afwijken.

Gallery

Blijf op de hoogte
& schrijf je in voor de nieuwsbrief

contact

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

volg ons op de socials