1/6

In het kort

Aantal M2

57

Verdieping

Begane grond

Aantal kamers

2

Buitenruimte

Gedeelde tuin

Huurprijs

€1.090,- p.m. excl. GWL

Beschikbaar

per 1 juni 2020 beschikbaar

Dijckmansstraat 2D

Dit appartement is gelegen in een van de vleugels van het gebouw. De entree bevindt zich op de begane grond en is via het binnenhofje te bereiken. Bij binnenkomst stap je in een hal, waar zich de deur naar de badkamer en slaapkamer bevinden. Links leidt een open doorgang je naar de lichte woonruimte met keuken. Het gelijkvloerse appartement voelt ruimtelijk aan door de open leefruimte met woonkamer, eetgedeelte en keuken. Dankzij de terrasdeuren aan de tuinzijde en ramen langs beide zijkanten stroomt het natuurlijke licht binnen, iets wat optimaal verspreid wordt door de witte muren. In de keuken is er tevens gekozen voor wit, met modern mat wit kastwerk en een wit werkblad. De keuken is daardoor geen aanwezige factor in de open leefruimte, maar oogt schoon & fris in het zicht. De houten vloer geeft de woning een sfeervol en warm karakter.

 

De slaapkamer en badkamer zijn gelegen aan de rechterzijde van het appartement. De slaapkamer grenst met slechts 1 muur aan een appartement van andere bewoners en kijkt via de ramen uit op een strook groene begroeiing. Geniet van de rust die dit slaapvertrek biedt en wordt 's ochtends uitgerust wakker. De slaapkamerdeur komt direct op de gang uit, voor het gemak gelegen naast de badkamerdeur. De badkamer heeft een bad en toilet en is afgewerkt met een moderne gebroken witte tegel en wit meubilair.

Bewoners van dit appartement kunnen gebruik maken van de privé parkeerplaatsen die De Kerk in Velsen aanbiedt.

De 3D impressies geven een sfeerbeeld van de toekomstige appartementen, de uiteindelijke indeling en keuze in materiaal & afwerking kan afwijken.

Gallery

Blijf op de hoogte
& schrijf je in voor de nieuwsbrief

contact

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

volg ons op de socials