1/3

In het kort

Aantal M2

52,7

Verdieping

Eerste verdieping

Aantal kamers

2

Buitenruimte

Gedeelde tuin

Huurprijs

€ 975,- p.m. excl. GWL

Beschikbaar

 Augustus 2018

Appartement 13

Appartement 13 is gelegen aan het uiteinde van een van de vleugels van het gebouw, en steekt als een torentje op de hoek uit. De entree bevindt zich op de eerste verdieping en is via een trap vanuit het binnenhofje te bereiken. Bij binnenkomst stap je in een gang, waar zich de deur naar de badkamer en slaapkamer bevinden. Recht door loop je  de lichte woonruimte met open keuken binnen. Dankzij de grote ramen langs de gehele zijkant vult de woning zich met natuurlijk licht, iets wat optimaal verspreid wordt door de witte muren. In de keuken is er tevens gekozen voor wit, met modern mat wit kastwerk en een wit marmeren werkblad. De keuken is daardoor geen aanwezige factor in de open leefruimte, maar oogt schoon & fris in het zicht. De houten vloer geeft de woning een sfeervol en warm karakter.

 

De slaapkamer en badkamer zijn te vinden in de andere hoek van het gelijkvloerse appartement. De slaapkamer grenst met geen enkele muur aan andere appartementen en kijkt via de ramen uit op de groene tuin. Geniet van de rust die dit slaapvertrek biedt en wordt 's ochtends uitgerust wakker. De slaapkamerdeur komt direct op de gang uit, voor het gemak gelegen naast de badkamerdeur. De badkamer heeft een douche en toilet en is afgewerkt met een moderne gebroken witte tegel en wit meubilair.

Bewoners van dit appartement kunnen gebruik maken van de privé parkeerplaatsen die De Kerk in Velsen aanbiedt.

De 3D impressies geven een sfeerbeeld van de toekomstige appartementen, de uiteindelijke indeling en keuze in materiaal & afwerking kan afwijken.

Gallery

Blijf op de hoogte
& schrijf je in voor de nieuwsbrief

contact

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

volg ons op de socials