1/4

In het kort

Aantal M2

63,7

Verdieping

Kelder

Aantal kamers

2

Buitenruimte

Gedeelde tuin

Huurprijs

€950,- p.m. excl. GWL

Beschikbaar

reeds verhuurd

Dijckmansstraat 2M

Dit appartement is gelegen in de kelder van dit voormalige kerkgebouw. De entree naar het appartement loopt via een centrale entreehal van het gebouw, op de begane grond. Bij binnenkomst stap je direct de open leefruimte met woon- & eetgedeelte en keuken binnen. De wanden zijn fris wit en voor de keuken is tevens gekozen voor wit, met modern mat wit kastwerk en een wit werkblad. Natuurlijk daglicht komt het appartement binnen via een uitgraving van de bodem, waarvoor ramen geplaatst zijn. De houten vloer die door het hele appartement gelegd is, geeft de woning een sfeervol en warm karakter.

In dit gelijkvloerse appartement bevinden zich tevens de slaapkamer en een badkamer. De badkamer heeft een douche en toilet en is afgewerkt met een moderne gebroken witte tegel en wit meubilair. Appartement 12 is de enige bewoonde ruimte in het souterrain, dus het is hier heerlijk rustig slapen. Geniet van de rust die deze slaapvertrek biedt en wordt 's ochtends uitgerust wakker.

Bewoners van dit appartement kunnen gebruik maken van de privé parkeerplaatsen die De Kerk in Velsen aanbiedt.

De 3D impressies geven een sfeerbeeld van de toekomstige appartementen, de uiteindelijke indeling en keuze in materiaal & afwerking kan afwijken.

Gallery

Blijf op de hoogte
& schrijf je in voor de nieuwsbrief

contact

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

volg ons op de socials