1/6

In het kort

Aantal M2

78,9

Verdieping

Eerste + tweede verdieping

Aantal kamers

4

Buitenruimte

Gedeelde galerij + tuin

Huurprijs

€1.425,- p.m. excl. GWL

Beschikbaar

november 2018

Dijckmansstraat 2F

Dit appartement is gelegen in het schip van het voormalige kerkgebouw. De entree bevindt zich aan de galerij op de eerste verdieping, welke middels een trap te bereiken is. Bij binnenkomst stap je in een hal, welke direct uitkomt in de open leefruimte met woon- & eetgedeelte en keuken. De wanden zijn fris wit en voor de keuken is tevens gekozen voor wit, met modern mat wit kastwerk en een wit werkblad. De houten vloer die door het hele appartement gelegd is, geeft de woning een sfeervol en warm karakter.

Achterin het appartement zijn twee (slaap)kamers te vinden, die aan elkaar grenzen. De ramen aan de achterzijde kijken uit over een gemeentelijk perceel met groene begroeiing. Een van deze kamers is direct naast de badkamer gelegen.  De badkamer heeft een douche en toilet en is afgewerkt met een moderne gebroken witte tegel en wit meubilair. Naast de badkamer is een trap geplaatst, welke op de tweede verdieping direct uitkomt in een grote slaapkamer. Geniet van de rust die dit slaapvertrek op de hoogste verdieping biedt en wordt 's ochtends uitgerust wakker.

Bewoners van dit appartement kunnen gebruik maken van de privé parkeerplaatsen die De Kerk in Velsen aanbiedt.

De 3D impressies geven een sfeerbeeld van de toekomstige appartementen, de uiteindelijke indeling en keuze in materiaal & afwerking kan afwijken.

Gallery

Blijf op de hoogte
& schrijf je in voor de nieuwsbrief

contact

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

volg ons op de socials