In het kort

Aantal M2

56,9

Verdieping

BG + eerste verdieping

Aantal kamers

2

Buitenruimte

gedeelde tuin

Huurprijs

€1.090,- p.m. excl. GWL

Beschikbaar

Dijckmansstraat 2

Dit appartement is gelegen op een hoek van het gebouw. De entree bevindt zich op de begane grond aan 1 van de zijkanten, waardoor je met dit appartement het genot van een privé entree hebt. De woning is verdeeld over twee niveaus; op de begane grond is het woon- en eetgedeelte te vinden en middels een trap zijn de slaap- en badkamer op de eerste verdieping te bereiken. Het appartement voelt ruimtelijk aan door de open leefruimte met woonkamer, eetgedeelte en keuken. Dankzij de vele ramen stroomt het natuurlijke licht binnen, iets wat optimaal verspreid wordt door de witte muren. In de keuken is er tevens gekozen voor wit, met modern mat wit kastwerk en een wit werkblad. De keuken is daardoor geen aanwezige factor in de open leefruimte, maar oogt schoon & fris in het zicht. . De houten vloer geeft de woning een sfeervol en warm karakter.

 

De wenteltrap komt rechtstreeks in de ruime slaapkamer uit. Op deze verdieping bevindt zich tevens een badkamer en een heerlijk balkon. De slaapkamer grenst met slechts 1 muur aan een appartement van andere bewoners. Geniet van de rust die dit slaapvertrek biedt en wordt 's ochtends uitgerust wakker. De badkamer heeft een bad en toilet en is afgewerkt met een moderne gebroken witte tegel en wit meubilair.

Bewoners van dit appartement kunnen gebruik maken van de privé parkeerplaatsen die De Kerk in Velsen aanbiedt.

De 3D impressies geven een sfeerbeeld van de toekomstige appartementen, de uiteindelijke indeling en keuze in materiaal & afwerking kan afwijken.

Gallery

Blijf op de hoogte
& schrijf je in voor de nieuwsbrief

contact

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

volg ons op de socials